tehnologia.dir.bg
 
tehnologia.dir.bg

 
Рейтинг: 3.00
(164)
ПРОДУКТИ
БИЖУТЕРИЯ С КРИСТАЛИ "СВАРОВСКИ"- Една красива приказка !
Фото Галерия-запознайте се в детайли с информацията за различните модели ДЕТОКСИКАТОРИ, кликайки върху снимката.
БЪЛГАРСКА ЛУКСОЗНА ВИСША КОЗМЕТИКА ! МАГНИТНА БИЖУТЕРИЯ!
За контакти
Връзки към интересни сайтове и иновационни продукти .

БЛОГ АРХИВ
«« септември 2020 »»
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        ПРОДУКТИ 11:35
« Обратно
Вземи в gLOG
Вземи в gLOG
ЕЛЕКТРОННИ и УЛТРАЗВУКОВИ УРЕДИ ЗАБОРБА С ГРИЗАЧИ.
Електронен уред за борба с гризачи PR1
ІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІ

Електронен уред за борба с гризачи PR1
модел: PR1
марка: Pest-X-Repel
страна: България
тегло: 0.050 кг.
гаранция: 12 месеца

Размери, мм (ШхВхД): 45х60x45
Захранване: 220V/50Hz
Ел.консумация: 7 W(в пиков режим)
Режими на работа: Периодичен / Непрекъснат
Ефективно охранявана площ: 100-120 кв.м (вкл. стените)

Решава проблеми с вредни гризачи - мишки, плъхове, както и хлебарки, мравки и др. подобни. Подходящ за жилища, офиси, хотели, ресторанти и др. обитаеми помещения.

Електронен уред за борба с гризачи - Pest Repellent 1 (PR1) - ефективно и екологично средство.

Уредът излъчва електро-магнитни импулси, които въздействат на слуховия апарат и нервната система на гризачите. Това нарушава жизнените им функции и предизвиква паника сред тях. Гризачите престават да се хранят и размножават, а в последствие напускат охраняваната площ. Формата и честотата на импулсите постоянно се променя, за да не привикват гризачите към тях. Едновременно с това, уредът значително намалява плътността на разпространение на хлебарки, мравки и други пълзящи насекоми.

Уредът не влияе на човека и домашните животни (с изключение на хамстерите и морските свинчета, които са от групата на гризачите).

Използваната EMF технология позволява на електромагнитните вълни да се разпространяват по проводниците на ел.инсталацията, като по този начин преминават през стените и покриват ефективно охраняваната площ. Така Вашият дом, офис, склад или заведение се превръщат в недостъпно за гризачите място.

Първоначалният ефект се проявява около 7-10 дни след включване на уреда, а максимален ефект се постига след още около седмица. Възможно е да забележите през този период повишена активност на гризачите. Под въздействие на електромагнитното поле, което създава уредът, те напускат укритията си. Използването на допълнителни средства (капани, примамки, др.) през този период дава много висок ефект.
------------------------------------------------------------------------------
VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV
ІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІ
Ултразвуков уред за борба с гризачи
------------------------------------------------------------------------------
Ултразвуков уред за борба с гризачи
модел: PR-3
марка: Pest-X-Repel
страна: България
тегло: 0.300 кг.
гаранция: 12 месеца

Размери, мм (ШхВхД): 140x155х85
Захранване: 220V/50Hz
Ел.консумация: 9W
Режими на работа: Периодичен / Непрекъснат
Ефективно охранявана площ: 300-360 кв.м (без вътрешни прегради)
Честотен обхват: 22000-58000Hz
Звуково налягане: 130dB / 0.31m

Предпазва от наличие на вредни гризачи - мишки, плъхове в големи помещения без вътрешни прегради. Едновременно с това, уредът значително намалява плътността на вредните насекоми - мравки, мухи, комари, паяци.

Електронен уред за борба с гризачи - Pest Repellent (PR-3) - ефективно и екологично средство

Уредът използва ултразвукова технология - излъчва мощна емисия от ултразвукови вълни, които са нечуваеми за хора и едри животни, но имат силно въздействие върху гризачите. Тези вълни дразнят слуховия апарат и нервната система на гризачите. Това нарушава жизнените им функции и предизвиква паника сред тях. Гризачите престават да се хранят и размножават, а в последствие напускат охраняваната площ. Формата и честотата на импулсите постоянно се променя, за да не привикват гризачите към тях. Едновременно с това, уредът значително намалява плътността на вредните насекоми - мравки, мухи, комари, паяци.

Уредът не влияе на човека и домашните животни (с изключение на хамстерите и морските свинчета, които са от групата на гризачите).

Използва се за охрана на големи помещения, в които няма вътрешни преградни стени - складове, производствени помещения, магазини.

Първоначалният ефект се проявява около 12-14 дни след включване на уреда, а максимален ефект се постига след още около седмица. Възможно е да забележите през този период повишена активност на гризачите. Под въздействие на електромагнитното поле, което създава уредът, те напускат укритията си, а в последствие и помещението. Използването на допълнителни средства (капани, примамки, др.) през този период дава много висок ефект.
-----------------------------------------------------------------------------
VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV
ІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІ

Електронен уред за борба с подземни гризачи
------------------------------------------------------------------------------

Електронен уред за борба с подземни гризачи
модел: Sistema Sonic Molechaser
марка: Pest-X-Repel
страна: България
тегло: 0.150 кг.
гаранция: 12 месеца

Уредът ви осигурява един хуманен и екологично чист начин да се справите с проблема с подземните гризачи. Подходящ е за обработваеми земи (градини, ниви).

Електронен уред за борба с подземни гризачи - Sonic Molechaser - да запазим градината

Уредът Ви осигурява един хуманен и екологично чист начин да се справите с проблема с подземните гризачи - къртица и сляпо куче.

Подземните гризачи имат слабо зрение, но в замяна на това слухът им е изключително остър и чувствителен към почвените вибрации.

Уредът издава вибриращ звук с променящи се параметри, който се разпространява чрез почвата и въздейства на слуховия апарат и нервната система на подземните гризачи. Формата и честотата на сигналите са сходни с тези на предстоящо земетресение. Това въздействие е непоносимо за подземните гризачи и те са принудени да напуснат местообитанията си. Същевременно уредът е напълно безвреден за хора и домашни животни, както и за почвените насекоми.

Звуковите вълни на уреда се разпространяват в почвата, покривайки кръг с диаметър приблизително 30-35 метра и площ в рамките на 800 кв. метра. За да получите максимален ефект от работата на уреда, той трябва да бъде поставен в охраняваната площ след извършване на дълбока обработка на почвата, за да разрушите старите укрития на гризачите, и поне 2 седмици преди засаждане на културите.
Уредът се захранва от 3 броя батерии R20А (1,5V). Един комплект батерии осигурява непрекъсната работа в продължение на 4-6 месеца.Размери, мм (В х Ф) 380 х 45 mm :
Захранване: 4,5V (3x1,5V батерии R20D)
Ефективно охранявана площ: 800кв.м
Честотен обхват: 300-400 Hz
-------------------------------------------------------------------------------VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІ

Доставки за страната-чрез куриерски фирми с наложен платеж след предварителна заявка .
-------------------------------------------------------------------------------
КОНТАКТИ:

Пловдив
email: nikos1965@abv.bg
Тел/факс : 032/668676: 0899697510

------------------------------------------------------------------------------
Уважаеми клиенти, с повече актуална информация относно всички предлагани от нас продукти и техните цени,
бихте могли да се запознаете, посещавайки нашия онлайн магазин ТехноШоп.
ЕЛЕКТРОНЕН МАГАЗИН "TehnoShop"- за успешни покупки ! ОТЛИЧНИ
оферти за ИНОВАЦИОННИ продукти ! Продукти за здраве, красота и бизнес !
------------------------------------------------------------------------------

11 Август 07, 11:35   


0.0531