tehnologia.dir.bg
 
tehnologia.dir.bg

 
Рейтинг: 3.00
(164)
ПРОДУКТИ
БИЖУТЕРИЯ С КРИСТАЛИ "СВАРОВСКИ"- Една красива приказка !
Фото Галерия-запознайте се в детайли с информацията за различните модели ДЕТОКСИКАТОРИ, кликайки върху снимката.
БЪЛГАРСКА ЛУКСОЗНА ВИСША КОЗМЕТИКА ! МАГНИТНА БИЖУТЕРИЯ!
За контакти
Връзки към интересни сайтове и иновационни продукти .

БЛОГ АРХИВ
«« септември 2020 »»
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        ПРОДУКТИ 11:14
« Обратно
Вземи в gLOG
Вземи в gLOG
БИОАКТИВНИ ДОБАВКИ И ЛЕЧЕБНИ КРЕМОВЕ " ЦАРСКИ БИЛКИ "
------------------------------------------------------------------------------
Уважаеми клиенти, с повече актуална информация относно всички предлагани от нас продукти и техните цени,
бихте могли да се запознаете, посещавайки нашия онлайн магазин ТехноШоп.
ЕЛЕКТРОНЕН МАГАЗИН "TehnoShop"- за успешни покупки ! ОТЛИЧНИ
оферти за ИНОВАЦИОННИ продукти ! Продукти за здраве, красота и бизнес !
------------------------------------------------------------------------------

БИОАКТИВНИ ДОБАВКИ " ЦАРСКИ БИЛКИ "
====================================================
Дълги години, това което Ви предлагаме тук, бе недостъпно, непознато и забравено. А днес всеки от нас може да "даде на душата и тялото си" частица от удивителната "разаяна" - Златният корен на древните българи - свещеното растение, което във времената на възход е било привилегия само на духовните и светски водачи на българските племена и държави за сила, здраве и работоспособност.

Не случайно в миналото го наричали "Живанду - коренът на живота" и силата му е била необяснима и загадъчна. Употребата му е давала здраве и дълголетие не само на тези, които са го пиели, а и на техните поколения.

В съчетание с лечебните и хранителни качества на природния мед, Златният корен, заедно с други лечебни растения, превръща продуктите от серията "Царски билки" в уникална българска серия биогенни добавки. В тях е съчетана силата на нашата природа, многовековната българска традиция в природолечението и постиженията на съвременната наука. Намерила подходящи условия за развитие в днешните ни земи, тази билка е незаменим помощник в борбата с проблемите на човешкото здраве в съвременните условия на живот.

С продуктите от нашата серия ние успешно се борим с най-силния болестогенен фактор в края на 20 и началото на 21 век - стреса. Той е в основата на заболяванията на почти всички органи и системи на човешкия организъм. От своя страна, активните вещества на Златния корен действат ефективно за преодоляване на всички проблеми, провокирани от стреса - кожни проблеми, проблеми на еластичността на кръвоносните съдове, проблеми на храносмилателната система и много други. Погрижили сме се за оптимизиране на хормоналния баланс на мъжа и жената, като необходима предпоставка за добро здраве на хората. Доказано е на практика, че "Царски билки" са лек за над сто заболявания.

С настоящата информация ще разберете кои от нашите продукти да използвате при голяма група заболявания, които, за съжаление, присъстват в една или друга форма в почти всеки български дом. Разбира се, тук едва ли можете да откриете решение на всеки проблем на човешкото здраве, но по-често срещаните от тях са разгледани по-долу. Ние ще бъдем безкрайно щастливи, ако с някои от тези продукти откриете и своя ключ към доброто здраве.

Като основен принцип се препоръчва сутрин на гладно да се приема "Златна формула" за общо укрепване на организма, а на обяд и/или привечер един от продуктите със специфичен ефект върху дихателната, храносмилателната, отделителната или хормоналната система, разбира се ако има необходимост от това. Желателно е лечението да се степенува - с предимство са дихателната и храносмилателната система.

При проблеми със здравето, един от най-успешните подходи е да се започне с изчистване на организма - приема се "Жива вода" в течение на 1 месец 2 пъти на ден, след което се преминава към приемане на специфично действащите продукти.

Започвайки употребата на някои от нашите продукти, трябва да имате предвид следното: лечението с билкови природни продукти винаги е с мек ефект и по-бавно действие, но в крайна сметка се постига пълно излекуване в огромна част от случаите. Защото при лечението с билки се залага на основния принцип, че организмът се стреми към възстановяване на нарушеното равновесие, т.е. към саморегулация и освен това почти всички органи и тъкани на човек имат способност за обновление и регенерация. Именно затова, за постигане на добър и траен ефект, ние препоръчваме приемането на нашите продукти да продължава поне 2 -3 месеца. Разбира се, положителен ефект може да настъпи и много бързо, но ако искате подобренията да са трайни, то приемът е добре да продължи.

От серията "Царски билки" вие можете и сами да решите кой продукт да използвате. При необходимост е възможно да се приемат едновременно и повече от 1 продукт. Когато това е така, трябва да съблюдавате следното основно правило: Ако приемате повече от един продукт, то общо приеманото наведнъж количество не бива да надхвърля 1 супена лъжица. Втори вариант: сутрин да се взема от единия продукт, а след обяд или вечер от другия.

Всички продукти от серията "Царски билки" са нетоксични и не причиняват зависимост, поради което могат да се прилагат дълъг период от време. Важно е да се знае, че приемът им може да бъде както профилактичен, така и по време на заболяване или възстановяване след боледуване, оперативна намеса, химио- и лъче-терапия, кризи, кръвоизливи, психически травми и други.

Маг. Фармацевт: Никола Мангалджиев
====================================================
ВНИМАНИЕ !!!
Предлагаме на Вашето внимание новата серия природни продукти "Царски билки" - с включен във всеки продукт ""Гинко Билоба" - за още по-добър ефект !
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
ЦАРСКИ БИЛКИ " ЖИВА ВОДА "
-------------------------------------------------------------------------------
ЖИВА ВОДА - подобрява дейността на отделителната система
съдържание: Пчелен мед и квинтесенции от Златен корен, глог, ленено семе и бял равнец
произход: България
опаковка: флакон 250 мл
цена: 19,90 лв. (с ДДС)

действие: Нормализира дейността на отделителната система и балансира обменните процеси в организма. Действа регенеративно, капиляроукрепващо, противовъзпалително, адаптогенно и омекчително. Има ясно изразен ефект за изчистване на вредния холестерол и други шлаки и токсини
съпътстващи действия: Оптимизира дейността на кръвоносната система, възстановява клетъчната регенерация и еластичността на кръвоносните съдове, подобрява дейността на сърдечния мускул и обменните процеси. Елиминира вредата от употребата на синтетични лекарствени препарати
противопоказания: Алергия към пчелни продукти
дозировка: сутрин и след обяд по 1-2 ч.л., разтворени в негореща запарка от лайка или друга течност. За регулиране на теглото се прилага специална схема на прием.
Препоръчва се при наднормено тегло, за тотално изчистване на организма, повишен холестерол, атеросклероза, стенокардия, възстановяване след инсулти и инфаркти, коронарна недостатъчност, склероза на кръвоносните съдове, нефрити, следоператвни интервенции на сърцето и кръвоносните съдове.

срок на годност: 1 година
========================================================================================================

ЦАРСКИ БИЛКИ-" ЗЛАТНА ФОРМУЛА"
----------------------------------------------------------------------------

ЗЛАТНА ФОРМУЛА - могъщ имуномодулатор, антистрес и енергозареждащ продукт
съдържание: Пчелен мед и квинтесенции от Златен корен, шипков плод и звъника
произход: България
опаковка: флакон 250 мл
цена: 19,90 лв. (с ДДС)

действие: Мощно природно адаптогенно, имуномодулиращо, антиоксидантно и антистресово действие. Разширява биохимичните и функционални способности на организма. Подобрява клетъчното дишане, регулира кръвното налягане, подобрява еластичността на кръвоносните съдове и нормализира лимфния поток. Хармонизира обмяната на веществата. Повлиява благоприятно основната адаптогенна система на организма, включваща психика, нервна система, ендокринна система и клетъчни хормони, и имунна система, поради което представлява естествен мозъчен биоенергетизатор
съпътстващи действия: предизвиква общо укрепване и цялостен възстановителен процес, повишава лактацията при жените, предотвратява отлагане на вреден холестерол в кръвоносната система, неутрализира вредните лъчения и химическите отрови, регулира нивото на кръвната захар, подобрява клетъчното дишане, повишава работоспособността и издръжливостта, особено в екстремна обстановка
противопоказания: Алергия към пчелни продукти
дозировка: 2 пъти дневно по 1-2 ч.л., разтворени в 50 мл. вода, сок или друга течност .Препоръчва се при хронична умора, отпадналост, понижени жизнени функции, напрегнатост, тежки физически и умствени натоварвания, нарушени функции на половата система, алергии, възпалителни процеси на ухото, нарушени функции на главния мозък, мигрена, мозъчна умора, отслабване на паметта, парези, спазми на мозъчните съдове, промяна в условията на живот, резки климатични промени
срок на годност: 1 година
====================================================:ІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІ
ЦАРСКИ БИЛКИ " ЖЕНСКА ФОРМУЛА "

Царски Билки Женска формула
( Green Master )

Цена: 19,90 лв. (Цената е с включено 20 % ДДС)

Съдържание: Пчелен мед, цветен прашец и квинтесенции от Златен корен, лайка, маточина и мента.
Действие: Регулира и нормализира хормоналния баланс, особено при жени навлизащи в менопауза, действа адаптогенно, антистресово, нервноуспокояващо, общоукрепващо.
Показания: Навлизане в менопауза, месечни неразположения, дисменорея, възпалителни процеси в половата система, общи неразположения, хормонални нарушения преди, по време и след менопауза, потиснатост, нервно напрежение, намален работоспособност, сърцебиене, безсъние.
Съпътстващо действие: Гарантира цялостно укрепване на женския организъм, понижава нивото на вредния холестерол, подобрява самочувсттвието, премахва всякакви психични смущения по време на менопаузата, подпомага отделянето на токсини от организма, гарантира хармончен живот.
Противопоказания: Алергия към пчелни продукти Женска Формула Дозировка 2 пъти дневно по 1-2 ч.л. разтворени в 50 мл. Течност. Максимален резултат се постига при употребата на продукта със запарка от лайка или жълт кантарион.
ІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІ
ЦАРСКИ БИЛКИ "МЪЖКА ФОРМУЛА"

Царски Билки Мъжка формула
( Green Master )

Цена: 19,90 лв. (Цената е с включено 20 % ДДС)


Съдържание: Пчелен мед, цветен прашец, прополис и квинтесенции от Златен корен, коренща от коприва, див кестен и смрадлика.

Действие: Мъжка Формула подобрява дейността и нормализара функциита на „второто сърце на мъжа” простатната жлеза. Има противовъзпалително и антисептично действие. Подобрява проходимостта и нормализира уринирането. Проявява оздравителен ефект при проблемите, които следват от израждането на простатната жлеза, дължащи се на инфекции и промени в хормоналното развитие и предизвиква обратно развитие на разрасналата се жлезиста тъкан.

Показания: Възпалителни процеси, простатит, затруднено и болезнено уриниране, аденома на простатата, простатна хипертрофия, намалена полова активност, следоперативно възстановяване на простатната жлеза.

Съпътстващо: действие Нормализира хормоналния баланс, подобрява еластичността на гладката мускулатура, действа капиляроукрепващо, общостимулиращо, повишава работоспособнаостта, ликвидира инфекциозни причинители в простатата, доставя на организма биологично усвоим цинк. Гарантира оптимално дишане на взъка клетка в организма и особено при простатната жлеза.

Противопоказания: Алергия към пчелни продукти.

Дозировка: 2 пъти дневно по 1-2 ч.л. разтворени в мл. Вода, сок или друга течност.
ІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІ

ЦАРСКИ БИЛКИ "ДЕТСКА ФОРМУЛА"
-----------------------------------------------
ДЕТСКА ФОРМУЛА - подобрява общото състояние на детския организъм
съдържание: Пчелен мед и квинтесенции от Златен корен, шипков плод, цвят от планинска мащерка и лайка
произход: България
опаковка: флакон 250 мл
цена: 19,90 лв. (с ДДС)

действие: Има мощен ефект за общо укрепване на детския организъм, активира имунната система, проявява ясно изразено противовъзпалително, антиоксиданттно и адаптогенно действие
съпътстващи действия: Неутрализира вредата от употребата на антибиотици и други синтетични лекарствени препарати, доставя природен витамин С в биологично усвоимата му форма, гарантира цялостен оздравителен процес, добра кондиция и работоспособност
противопоказания: Алергия към пчелни продукти
дозировка: До 3 години – 1/2 ч.л.; от 3 до 6 години – 1 ч.л., над 6 години 1-2 ч.л., разтворени в 30-50 мл. вода, сок или друга течност
Препоръчва се при нарушения от общ характер в здравословното състояние при деца над 2 години, грип, простудни заболявания, бронхити, бронхопневмонии, ангина, кашлица, безапетитие, нарушена концентрация, напрежение, стрес, тежки умствени натоварвания

срок на годност: 1 година
====================================================:ІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІ
ЦАРСКИ БИЛКИ " НЕБЕСНА ФОРМУЛА "

Царски Билки Небесна формула
( Green Master )

Цена: 19,90лв. (Цената е с включено 20 % ДДС)

Съдържание: Пчелен мед и квинтесенции от Златен корен, листа от живовляк, бъзов цвят, босилек.
Действие: Небесна формула нормализира дейността на дихателната система, премахва възпаления, нормалира състоянието на лигавицата, еластичността и проходимостта на алвеолите, има отхрачващо и антисептично действие, действа омегчително и противовъзпалително, подобрява обмена в белите дробове.
Показания: Възпаления на горните дихателни пътища, катари, ринити, кашлица, фарингити, бронхити, бронхопневмонии, белодробни абсцеси, спазми на дихателните пътища, астма, затруднено дишане.
Съпътстващи действия: Наред с основното си действие Небесна формула проявява имуномодулиращ и капиляроукрепващ ефект. Подобрява оросяването на главния мозък, оздравява тлеещи възпалителни огнища в целия организъм. Елиминира пагубното действие на градствия смог и общозамърсената околна среда.
Противопоказания: Алергия към пчелни продукти
Дозировка: 2 пъти дневно по 1-2 ч.л. разтворени в 50 мл. вода, сок или друга течност. Максимален ефект се постига при употребата на продукта с чай от лайка или липа, мащерка, босилек.
ІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІ
ЦАРСКИ БИЛКИ " ФОРМУЛА ЗА ЖИВОТ "

Царски Билки Формула за живот
( Green Master )

Цена: 19,90 лв. (Цената е с включено 20 % ДДС)

Съдържание: Пчелен мед и екстракти от Златен корен, кръвен здравец, пролетна коприва, мелиса.

Действие: Формула за живот е с ясно изразено имуномодулиращо, адаптогенно и антистрес действие. Укрепва всички органи и системи на човешкото тяло. Предпазва организма от вирусни инфекции.

Показания: Грипни заболявания, хипертония, тежки и продължителни боледувания от различен характер, декубитални рани, простудни заболявания, псориазис, херпеси, туморни заболявания.

Съпътстващо действие: Подобрява дейността на храносмилателна, нервната и дихателната система. Премахва умората, осигурява отлична работоспособност и жизненост. Гарантира общо активиране на самовъзстановителните способности на организма.

Противопоказания: Алергия към пчелни продукти.

Дозировка: 2 пъти дневно по 1-2 ч.л. разтворени в 50 мл. Вода, сок или друга течност.
ІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІ
ЦАРСКИ БИЛКИ "ЗЕЛЕНА МАГИЯ "

Царски Билки Зелена магия
( Green Master )

Цена: 19,90 лв. (Цената е с включено 20 % ДДС)

Съдържание: Пчелен мед и квинтесенции от Златен корен, жълт кантарион, червен кантарион и лайка.
Действие: Зелена магия нормализира дейността на храносмилателнатта система в това число стомах, черва, панкреас, жлъчка и черен дроб. Проявява ясно изразено адаптогенно, антимикробно и антивирусно действие и ефект на снемане на стресови състояния.
Показания: За общо подобряване функциите на храносмилателния тракт, стомашно-чревни заболявания, стоматити, атрофичен гастрит, стомашна язва, анорексия, безапетитие, гастроентерити, колити, лениви черва, нервен стомах, жлъчни и чернодробни заболявания.
Съпътстващи действия: Зелена магия има общоукрепващо и антистресово действие, подобрява перисталтиката на червата, обмяната на веществата, нормализира отделянето стомашни и жлъчни сокове, както и секрета на задстомашната жлеза. Намалява вредата от злоупотребата с алкохол и цигари. Подобрява усвояването на хранитлени вещества. Зелена магия Противопоказания Алергия към пчелни продукти.
Дозировка: 2 пъти дневно по 1-2 ч.л. разтворени в 50 мл. Вода, сок или друга течност.
ІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІ
ЦАРСКИ БИЛКИ "ПЛАНИНСКИ КРИСТАЛИ "

Царски Билки Планински кристал
( Green Master )

Цена: 19,90 лв. (Цената е с включено 20 % ДДС)

Съдържание: Пчелен мед и квинтесенции от Златен корен, бъзак, глухарче, кръвен здравце и сладник.
Действие: Планински кристал е с мощно имуностимулиращо, адаптогенно, противовирусно действие. Стимулира регенеративните и възстановителни процеси в организма. Действа тонизиращо, капиляроукрепващо и противовъзпалително.
Приложения: Срив в имунната система, грип и остри респираторни заболявания, простудни заболявания, херпес, херпес зостер, потпадналост, продължителни или честти боледувания.
Съпътстващо действие: Подобрява функциите на храносмилателната и отделителната система, регулира обмяната на веществата и функциите на жлезите с вътрешна секреция, нормализира кръвното налягане, подобравя състава на кръвта, гарантира психическа устойчивост и работоспособност.
Противопоказания: Алергия към пчелни продукти.
Дозировка: 2-3 пъти дневно по 1-2 ч.л. разтворени в 50 мл. вода, сок или друга течност
ІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІ

ЦАРСКИ БИЛКИ "РАВНОВЕСИЕ"

Царски Билки Равновесие
( Green Master )

Цена: 19,90лв. (Цената е с включено 20 % ДДС)

Съдържание: Пчелен мед и квинтесенции от Златен корен, дилянка, маточина и сладник.
Действие: Равновесие е с ясно изразено нервноуспокояващо, антиспастично, антиаритмично, имуностимулиращо действие, както и с доказан ефект за подобряване на съня.
Показания: Неврози, стресови състояния, депресии, сърдечна невроза, нервно напрежение, преумора, раздразнителност, мигрена, възбуда, полова свръхвъзбуда, дисменорея, нервен стомах, хипертония, аритмия, безсъние, кошмарни сънища, язвена болест.
Съпътстващо действие: Подобрява дейността на храносмилателната, дихателната и отделителната система. Премахва спазмите в коронарните съдове и нарушения в сърдечния ритъм. Ефективно балансира възбудния и тормозния процес в главния мозък.
Противопоказания: Алергия към пчелни продукти.
Дозировка: Около 16ч. 1 ч.л. и около 22 ч. 1 с.л. разтворени в 50 мл. вода, сок или друга течност.
ІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІ

ЦАРСКИ БИЛКИ " БИЛКОГЛЮКОНОРМ "

Царски Билки Билкоглюконорм
( Green Master )

Цена: 19,90 лв. (Цената е с включено 20 % ДДС)

Съдържание: Квинтесенции от жен-шен, лиций, рехмания, сладник, жаблек, клинавиче, орех и маточина.
Действие: Билкоглюконорм нормализира функциите на жлезите с вътрешна секреция и особено на задстомашната и щитовидната. Има мощно биостимулиращо действие, нормализира стойностите на кръвнатa захар, подобрява зарастването на рани и възстановяването на ставните повърхности.
Приложения: Специална природна формула за подобряване състоянието на болни от Диабет ІІ тип. Укрепва сърцето, кръвоносната система , нормализира кръвното налягане. Укрепва очите. Ефективно подпомага организма за преодоляване последствията от диабета.
Съпътстващи действия: Благодарение на специалния състав Билкоглюконорм има общоукрепващо, тонизиращо, адаптогенно, регенеративно и капиляроукрепващо действие. Подобрява обменните процеси, дейността на бъбреците, белите дробове, черния дроб.
Противопоказания: Няма, Билкоглюконорм Дозировка 2 пътие дневно по 1-2 ч.л. разтворени в 50 мл. Вода, сок или друга течност.

ІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІ
ЦАРСКИ БИЛКИ " БИОДИНАМИК "

Царски Билки Биодинамик
( Green Master )

Цена: 19,90 лв. (Цената е с включено 20 % ДДС)

Съдържание: Пчелен мед и квинтесенции от Златен корен, бял равнец, полски хвощ, конски кестен и сладник.
Действие: Биодинамик проявява мощно противовъзпалително и регенеративно действие, нормализира смазването на ставините повърхностти, регенерацията на ставните хрущяли и ускорява зарастването и растежа на костите. Има ясно изразен противоболков, адаптогенен и общоукрепваш ефект.
Показания: Голяма група костни и ставни заболявания, артрити, ревматизъм, ревматоиден полиартрит, остеопороза, болки в стави и кости, счупвания, изкълчвания.
Съпътстващо действие: Понижава холесттерола и кръвното налягане, нормализира еластичносттта на кръвоносните съдове. Ускорява зарасттването на рани и язви, има доказано тонизиращо, противосъсирващо и имуномодулиращо действие.
Противопоказния: Алергия към пчелни продукти. Биодинамик Дозировка 2 пъти дневно по 1-2 ч.л. разтворени в 50 мл. Вода, сок или друга течност
ІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІ

ЦАРСКИ БИЛКИ "ВЕНОТОНИК"

Царски Билки Венотоник
( Green Master )

Цена: 19,90 лв. (Цената е с включено 20 % ДДС)

Съдържание: Пчелен мед и екстракти от Златен корен, бйл равнец, кестен, репей, черна боровинка.
Действие: Венотоник допринася за ефективно нормализиране и възстановяване на кръвоносните съдове в човешкото тяло. Наред с това спомага за пречистване на тялото от токсини и шлаки, нормализира нивото на вредния холестерол. Богатия набор от антиоксиданти и незаменими микроелементи за сравнително кратко време възстановяват необходимата еластичност на гладките мускулни влакна, от които са изградени кръвоносните съдове. Нормализираната обмяна на веществата не позволява рецидиви.
Показния: За възстановяване функциите на разширените вени, при възстановяване след инсулт и инфаркт, склероза на кръвоносната система, възпалителни процеси в отделителната система, при повишено съдържание на холестерол. Намалява вредното странично действие от лекарствени средства предписани за лечение на увредени кръвоносни системи.
Съпътстващо действие: Употребата на продукта подобрява дейността на нервната, храносмилателната, отделителната и имунната система.
Противопоказания: Алергия към пчелни продукти
Дозировка: Около 8 и 18 ч. по 1 с.л. в негорещ чай от лайка или плодов сок ( поне 30 мин. Преди хранене ) Желателно е за максимален ефект преди употреба на ”Венотоник” да се изпият 2 флакона ”Жива вода”, а след това ”Венотоник” по описаната схема.
ІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІ


ЛЕЧЕБЕН БИЛКОВ КРЕМ " ЗЕЛЕНО ЧУДО "
====================================================
ЗЕЛЕНО ЧУДО - уникален слънцезащитен крем за лице
предназначение: "Зелено чудо" е чудесен слънцезащитен крем, предпазващ от вредните ултравиолетови лъчи. Обогатява и хидратира кожата, предпазва я от стрес и съответно от появата на ситни бръчици. Идеално средство за поддържане на здрава и млада кожа за дълъг период от време.
съдържание: алантоин, витамини А и Е, ектракт от Рилски билки, масло от гроздови семки и здравец, слънцезащитен филтър
противопоказания: няма
опаковка: 50 мл
цена: 10.00 лв. (с ДДС)

действие: Напълно защитава кожата на лицето, дори от отразени от пресен сняг лъчи. За поддържане доброто здраве на кожата спомагат билкови извлеци, съдържащи прекурси на стероидните хормони - тестостерон и прогестерон. Съчетанието на тези вещества с антиоксидантите от групата на флавоноидите с етерични и мазни масла, масло от гроздови семки и здравец, слънцезащитен филтър, добавените витамини А и Е, както и растителен алантоин в подходящ носител, представлява уникален крем за лице с билки от Рила. Силата на защитното действие се увеличава и от добавеното масло от семена на шипка. Основният ефект се дължи на добавеният ектракт от Златен корен (българският жен-шен), действащ синергично с останалите природни продукти.
опит: За първи път "Зелено чудо" е изпробван от известния български алпинист Борислав Димитров на височина 6000 м в тропическия пояс на Хималаите. Изпробван е и на най-високия български връх Мусала.
дозировка: Всяка сутрин след измиване и подсушаване кожата на лицето.
Слънцезащитен крем, омекотява и хидратира кожата, предпазва я от преждевременно стареене и появата на фини бръчки.
====================================================:ІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІ
ЛЕЧЕБЕН РЕГЕНЕРИРАЩ КРЕМ " БИОЛЕК "

Биолек
( Green Master )

Цена: 6.00 лв. (Цената е с включено 20 % ДДС)
3,10 EUR
Изготвен по древна тракийска рецепта, използван в продължение на векове. Кремът съчетава регенериращите свойства на борова смола със силното антисептично и оздравително действие на пчелен восък и букет от планински билки.
Биолек се използва при множество здравословни проблеми, като:
Ставни болки;
ишиас, дископатия, шипове;
артрит;
ревматизъм;
болки в гръбнака;
псориазис;
разширени вени;
гъбички;
херпес, херпес зостер, акне;
обриви и сърбежи;
рани и изгаряния;
Ефективността на Биолек се усилва многократно при употребата му заедно с уреда Неогард.
ІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІ
ЛЕЧЕБЕН КРЕМ " РИЛСКО ЧУДО "
Рилско Чудо
( Green Master )

Цена: 10.00 лв. (Цената е с включено 20 % ДДС)
5,10 EUR
"Рилско чудо" е оригинален унгвент, създаден на базата на природни продукти с доказан оздравяващ ефект при локално приложение за лечение на хемороиди. Хемороидите са образувания на венозния сплит в областта на правото черво. Препълнените със застояла кръв вени спонатанно или при изхождане кървят. Често това е съпроводено с болка. Продължителното кървене може да доведе до анемия. Когато хемороидите са локализирани в горната част на правото черво, единственият симптом е кървенето. Заболяването е наследствена обремененост.
Действие: Специално разработеният от магистър фармацефт Никола Мангалджиев мехлем се маже около ануса и по-навътре няколко вечери, до отзвучаване на болките. Едновременно се пие и билков чай от бял равнец. Той се приготвя по следния начин: в 1 л завираща вода се поставя 1 с.л. билка. Разбърква се добре, ври 1-2 минути и захлупено изстива. После течността се прецежда. Пие се преди хранене и вечер преди сън по 150 мл – 7-10 дни. За максимален ефект и общо укрепване на организма се препоръчва сутрин на гладно да се приема по 1 с.л. "Зелена магия". Ако се появят сърбежи и тежест в аналната област, това е признак за започващо възпаление от грешка в храненето. Веднага следва да се приложат специалния мехлем и билковия чай.
ІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІ
ЛЕЧЕМЕН КРЕМ " РОДОПСКО ЧУДО "

Родопско Чудо
( Green Master )

Цена: 7.00 лв. (Цената е с включено 20 % ДДС)
3.55 EUR
Докоснете се до тайната на вековете и здравето дарено ни от величествените Родопи и народната лечителка Мария Чолакова.
Съхранената от столетия стара българска рецепта Ви дава възможност да се избавите от :
екзема и псориазис;
гъбични заболявания;
сърбежи;
напукани пети и ръце;
рани от изгаряне, порязване, следоперативни рани, декубитални рани;
пърхот, косопад;
разширени вени;
синузит;
хемороиди;
шипове;
язва, гастрит, колит;
диабет;
ІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІ
За информация за всеки отделен продукт-моля посетете сайта : www.tehnologia.dir.bg и разгледайте продуктовия каталог и фотогалерията..
.........................................................................................................
Доставки за страната-чрез куриерски фирми с наложен платеж след предварителна заявка .
-------------------------------------------------------------------------------
КОНТАКТИ:

Пловдив
email: nikos1965@abv.bg
Тел/факс : 032/668676: 0899697510

------------------------------------------------------------------------------
Уважаеми клиенти, с повече актуална информация относно всички предлагани от нас продукти и техните цени,
бихте могли да се запознаете, посещавайки нашия онлайн магазин ТехноШоп.
ЕЛЕКТРОНЕН МАГАЗИН "TehnoShop"- за успешни покупки ! ОТЛИЧНИ
оферти за ИНОВАЦИОННИ продукти ! Продукти за здраве, красота и бизнес !
------------------------------------------------------------------------------

02 Август 07, 11:14   


0.0585